Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Schaal Kristalglazuur

Grote schaal met Turquoise Kristalglazuur en gedeelte aan de onderkant een wit effect glazuur. Steengoed gebakken, waterdicht, vaatwasmachine bestendig en vorstbestendig (tenzij er een grote laag water in staat dat kan bevriezen)

€255,00

Tulpvaas groot

Geheel gedraaide Tulpenvaas uit steengoedklei naar eigen ontwerp. Geglazuurd met Turquoise kristalglazuur en wit effectglazuur. Groot en klein formaat op de foto, de hier beschreven prijs en afmetingen is van de grote. De kleine staat bij categorie Gebruiksvoorwerpen. Vaatwasmachinebestendig. Waterdicht. (Let op: bij het vullen met koud water kan door omgevingstemperatuur condens op de buitenkant ontstaan: plaats onder de vaas rubber nopjes of een onderzetter om kringen in uw meubels te voorkomen.)

€235,00

Tulpvaas klein

Geheel gedraaide Tulpenvaas uit steengoedklei naar eigen ontwerp. Geglazuurd met Turquoise kristalglazuur en wit effectglazuur. Groot en klein formaat op de foto, de hier beschreven prijs en afmetingen is van de kleine. De grote staat vermeld bij Overige categorie. Vaatwasmachinebestendig. Waterdicht. (Let op: bij het vullen met koud water kan door omgevingstemperatuur condens op de buitenkant ontstaan: plaats onder de vaas rubber nopjes of een onderzetter om kringen in uw meubels te voorkomen.)

€190,00

Wandobject Acantusblad

Geheel uit Porselein vervaardigd wandobject, een sieraad voor uw muur. Gedraaid en op de rand uit mal, Acanthusbladeren van Porseleinklei, geglazuurd met het prachtige MakroKristalglazuur in kobalt blauw. Wanneer het belicht wordt komen de prachtige (verenvormen van) kristallen tot hun recht.

€445,00

Wandobject Chinese Rozen

Een prachtig wandobject: gedraaid steengoedklei met rode pigment ingekleurde porseleinslip met chinese porseleinen rozen uit mal. Met het prachtige Makrokristalglazuur in kobalt blauw. Wanneer dit belicht wordt komen de prachtige verenstructuren van het kristalglazuur tot hun recht.

€225,00

Wandobject Gedraaide Bloemen

Wandobject: de basis en alle bloemen die erop bevestigd zijn met kleislip zijn met de hand gedraaid op de draaischijf. Daaroverheen ligt een Turquoise kristalglazuur, versmolten met de klei. Het geheel is hooggebakken op Steengoedtemperatuur. Vorstbestendig indien er geen water in blijft staan.

€345,00

Wandobject Vijver

Wandobject uit gedraaid steengoed waar een laag met rood pigment ingekleurde porseleinslip overheen ligt. De rand is bekleed met Porseleinen krullen, als riet uitgebeeld.  Het vlak is geglazuurd met Turquoise Kristalglazuur. Wanneer het wordt belicht komen de kristallen goed tot hun recht.

€335,00

Een Rimpel in de Tijd

Gedraaide ring van Porseleinklei met zwarte kleislib en waterglas behandeld, waardoor de scheuren in de buitenrand en plooien in de binnenrand zijn ontstaan, op een gedraaide Porseleinen voet. Hoog gebakken, vorstbestendig

€445,00